فروش تردمیل در همه جای دنیای بالا است. از دلایل آن می توان به استفاده از این دستگاه برای کاهش وزن و تناسب اندام اشاره کرد. افراد زیادی در جهان برای اهداف دیگری مانند تقویت عضلات از آن برای دویدن استفاده می کنند.
دویدن نوعی ورزش کاردیو به شمار می آید. در چنین ورزشی عضلات قلب درگیر حرکات ورزشی می شوند و در نتیجه فشار زیادی را حین ورزش به این قسمت تحمیل می شود.
در این شرایط آیا فروش تردمیل به افراد مبتلا به بیمار های قلبی کار درستی است؟ آیا این افراد قادر خواهند بود از این وسیله استفاده کنند؟ در تردمیل کو به این سوال ها پاسخ خواهیم داد.
علائم بیماری قلبی چیست؟
بسیاری از افراد بدون اینکه بدانند از یکی از مشکلات قلبی رنج می برند. آن ها حتی در باشگاه ها یا در خانه به انجام ورزش های کاردیو و حرکات متنوع می پردازند. در حالی که می تواند برای سلامت قلبشان بسیار خطرناک باشد.
بنابراین بهتر است با علائم بیماری های قلبی آشنا شوید که به محض بروز آن ها ورزش کردن را متوقف کنید. این علائم عبارت هستند از:
- درد در ناحیه قفسه سینه
- تنگی نفس
- احساس بی حسی
- احساس ضعف و سردی در پاها و بازوها
- احساس درد در گردن، گلو یا پشت بالا تنه
فروش تردمیل به بیماران قلبی و ورزش کاردیو
ورزش های کاردیو با تحت فشار قرار دادن بدن عضلات قلب را وادار می سازد با کیفیت بهتری خون را در بدن به جریان بیندازد.
حال سوالی که مطرح می شود این است که این تعریف به این معنا است که مبتلایان به انواع بیماری های قلبی قادر نخواهند بود چنین ورزش هایی را انجام دهند؟ چرا. آن ها نیز می توانند از چنین ورزش هایی بهره مند شوند. شرط انجام آن انجام درست تمرینات است.
ورزش با تردمیل برای بیماران قلبی
حرکت روی تردمیل نوعی ورزش هوازی محسوب می شود که باعث تقویت ریه و عضلات قلب می شود. چه افرادی که دچار بیماری های قلبی هستند و چه افرادی که در سلامت کامل به سر می برند، می توانند از اثرات مثبت چنین ورزشی بهره مند شوند.
اما شیوه انجام حرکات نباید به گونه ای باشد که فشار بیش از حد به بدن بیماران قلبی وارد کند. بهتر است که هنگام فروش تردمیل به مردم این نکات از طرف فروشنده ذکر شود.
آهسته و پیوسته
حرکات باید به شکل آهسته و پیوسته انجام شوند و از انجام حرکات ناگهانی اجتناب کنید. ابتدا با انجام حرکات آهسته و ابتدایی شروع کنید و سپس با افزایش استقامت بدن و قلب حرکات شدیدتر انجام دهید. مهم تر از هر چیز دیگری باید زیر نظر مربی خود تمرین کنید. مربی خود را در جریان وضعیت جسمی خود بگذارید.
با پزشک مشورت کنید
علاوه بر مربی باید تحت نظر پزشک خود نیز باشید. او به شما می گوید که چه حرکت هایی را با چه سرعتی انجام دهید. به این ترتیب فشار مضاعف به قلب شما تحمیل نخواهد شد و عضلات قلب با فشار مناسب تقویت خواهند شد.
از پزشک خود راجع به باقی تنظیمات تردمیل نیز سوال بپرسید. پزشک از شما یک تست استرس تردمیل می گیرد که در آن ظرفیت فعالیت فیزیکی شما مشخص می شود.
کجا ورزش کنید؟
مبتلایان به بیماری های قلبی می توانند مثل بیشتر مردم در خانه نیز از تردمیل استفاده کنند. به شرطی که در ابتدا از طریق پزشک و مربی خود با چگونگی انجام حرکات ورزشی روی تردمیل آشنا شوند، اما توصیه اکید ما این است که در باشگاه از این وسیله استفاده کنید. چراکه در صورت بروز هر گونه عارضه ای مربی شما می تواند کمک های اولیه را فراهم کند.
مدت زمان مناسب
توصیه ما در این رابطه این است که ۱۵۰ دقیقه در هفته به شکل متعادل و ۷۵ دقیقه شدید ورزش کنید. هر روز دو مرتبه به میزان ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تمرین کنید. به تدریج می توانید این زمان را تا ۳۰ دقیقه در روز افزایش دهید.
ریتم قلبتان را در نظر بگیرید
دستگاه های تردمیل نمایشگری دارد که روی آن میزان ضربان قلب مشخص است. ضربان قلبتان را قبل و بعد از تمرین یادداشت کنید.
اگر تردمیل به نمایشگر مجهز نیست، می توانید خودتان ضربانتان را بگیرید. به این صورت که نوک انگشتتان را روی رگ مچ دست دیگرتان بگذارید. تعداد نبض هایی که احساس می کنید را در ۱۵ ثانیه بشمارید. بعد عدد را در ۴ ضرب کنید. اگر بیشتر از ۱۲۰ و کمتر از ۵۰ شد با پزشک خود تماس بگیرید.
قبل از انجام تمرین حتما خود را گرم کنید و بعد از تمرین دمای بدن خود را به حالت عادی برگردانید. برای این کار بعد از تمام شدن تمرین روی تردمیل با سرعت پایین شروع به راه رفتن کنید.
نکات ایمنی
در صورت بروز هر یک از علایم مشکلات قلبی مثل درد در قفسه سینه، تنگی نفس، بی حس شدن اعضای بدن و غیره این حرکات را متوقف کرده و مربی خود را در جریان قرار دهید.
در پایان
فروش تردمیل باشگاهی به بیماران قلبی کار اشتباهی نیست. اما فروشندگان بهتر است قبل از انجام آن به این افراد گوشزد کنند که دویدن شدید و بدون مشورت با پزشک کار بسیار خطرناکی است.
از آنجایی که دویدن روی تردمیل یک ورزش کاردیو به شمار می آید، بیماران باید در جریان باشند که به درستی از آن استفاده کنند برای اینکار لازم است حتما از پزشک خود مشورت بگیرند و حرکات را آهسته و سبک شروع کنند و به تدریج آن را افزایش دهند.
امیدواریم در این مقاله توانسته باشیم این نکته را به شما گوشزد کرده باشیم که داشتن عارضه قلبی به معنی ناتوانی در استفاده از تردمیل نیست.
فروشگاه تردمیل کو
مدیریت فروش و امور بازرگانی : علی عبدالحسینی : 09122648409
پشتیبانی فنی : محمد طاهر حاجیلویی : 09122108002
شماره دفتر مرکزی : 02166006000 - 02166005000 -02166055079
آدرس نمایشگاه : تهران خیابان آزادی (ضلع جنوب) به سمت انقلاب جنب مترو شادمان نبش کوچه زمانی پلاک 6 ساختمان 133 طبقه ی چهارم واحد 6 ← دفتر مرکزی هایپر جیم
کد پستی : 1344673969
ایمیل : info@treadmills-co.com